Follow on Bloglovin

dinsdag 17 maart 2015

The microdelivery exfoliating facial wash van Philosophy

Ik vergeet nooit dat ik tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste leerde dat scrubdeeltjes in een gezichtsscrub ROND moeten zijn en niet hoekig. Hoekige deeltjes zijn scherp en beschadigen je huid. Neem bijvoorbeeld de abrikozenpit scrubs. Je voelt gewoon meteen dat die pitdeeltjes veel te scherp zijn. Ik ontving op een dag een miniatuur van Philosophy: The Microdelivery exfoliating facial wash. En daarin zitten de meest zachte ronde scrubdeeltjes die ik ooit heb gevoeld. Vandaag review ik deze fantastische scrub waar ik een grote verpakking van heb gekocht omdat hij enorm goed beviel!
De verpakking is bescheiden wit met zwart. Er staat een mooie filosofische tekst op: progress is baby steps, small victories and little bits of momentum. these micro moments make a lasting difference to our well-being.these micro efforts can smooth the bumpy road of time with care and daily attention. in each micro win, we find monumental renewal and added empowerment to be our best self. 


Achterop staan de ingrediënten die ik lastig op de foto kreeg en er staat nog op dat het een exfoliërende dagelijkse reiniger is.


Maar zo krijg je toch een lichte indruk van wat er in zit. Er zit oa zonnepit olie en rijst olie in.
Je voelt na het gebruik dat je huid niet uitgedroogd is of trekt. Het voelt zijdezacht aan. En het serum en/of de crème die je daarna aanbrengt wordt veel beter opgenomen door je huid. Wat ik ook nooit meer vergeet van mijn opleiding is dat wanneer je niet reinigt je net zo goed geen crème aan kan brengen want die gaat als het ware op je de dode huidcellen van je huid liggen in plaats van dat hij intrekt. Je sluit dan je huid met vuildeeltjes af met de crème en daar komen verstoppingen van. Reinigen is dus van groot belang en met deze reiniger reinig je dieper en dat willen we!De scrubdeeltjes zijn zo fijn dat je ze niet eens ziet! Maar je voelt ze wel hoor, ze zijn perfect! De scrub ruikt naar schone was.

Conclusie: 

Ik ben absoluut fan van deze facial wash! Hij is mild, voelt zacht aan, reinigt diep en laat na gebruik geen trekkerig gevoel achter. Er zitten verzorgende oliën in en de SCRUBDEELTJES ZIJN ROND!!!!!


Wist jij dat scrubdeeltjes rond moeten zijn en niet hoekig?


Liefs,

Klaartje.

kytfdkytd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten