Follow on Bloglovin

vrijdag 20 maart 2015

My Life Tag

Het is al heel lang geleden dat ik een Tag deed. Ik vind het gewoon zo leuk om foto's te maken van beauty producten dat ik het vergeet totdat ik het weer eens lees. Vandaag de My Live Tag. Een persoonlijke tag waardoor je mij een beetje beter leert kennen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden. Ik heb hierbij een foto van mijn poes Saila geplaatst. Niet dat het artikel over haar gaat maar het is wel het beestje waar ik het allermeeste van houdt. En dat is persoonlijk, wat wel bij de Tag past.
En jawel ,Saila heeft een staart, een hele mooie pluimstaart zelfs maar daar ligt ze half op dus die zie je bijna niet;). 

Wat is je lievelings kleur?

Dat zijn twee kleuren: groen en koraalroze. Die kleuren vind ik mooi wat betreft kleding en make -up en nagellak. Groen vooral ook in het interieur. Voor auto's vind ik nachtblauw/donkergrijs heel mooi.

Wat is je droom carrière?

Als alles in mijn leven anders was gelopen dan zou ik nu het liefste psycholoog zijn. En wanneer mijn gezondheid het nu toe liet zou ik het fantastisch vinden om een eigen succesvolle schoonheidssalon te runnen met dierproefvrije producten. En veel van de behandelingen zou ik dan zelf doen, aangezien ik de opleiding en specialisatie heb genoten. Maar in de realiteit, dus wat mijn gezondheid toe laat, zou ik het heel gaaf vinden wanneer mijn blog zou groeien en ik daar fulltime mee bezig zou kunnen zijn. Droom je met me mee?

Waar zou je op jezelf willen wonen?

Ik zou het liefste in een mooie rustige omgeving wonen in een huis met een tuintje. Dit op ongeveer 10 min rijden van de stad. Nu woon ik in een bovenwoning in wijk vlakbij het centrum van een stad in Brabant. Heel gezellig en op 2 min loopafstand van alle winkels, bios etc. Maar ik heb heel weinig met het soort mensen dat in deze wijk woont. Ze zijn heel luidruchtig en doen dingen die ik niet zou doen. Waardoor anderen (en dus ik) er last van hebben. En een tuintje lijkt me heerlijk. Dan kan ik ook een hond nemen,wat ik al heel lang wil.

Wat is je favoriete manier om te reizen?

Wat ik leuk vindt is wanneer je bijvoorbeeld 10 uur moet reizen, om dan met de auto te gaan en dan na 4.5 uur lekker ergens in een hotelletje te gaan. Lekker eten daar en wandelen en dan bijvoorbeeld na 2 dagen weer verder reizen. Maar met het vliegtuig vind ik ook leuk en met de trein. Zolang het maar geen bus is!!!!!

Wat doe je in je vrije tijd?

Behalve aan mijn eigen blog werken en andere blogs lezen houd ik van films kijken, winkelen, piano spelen, uit eten gaan en bij mijn vriend, familie en schoonfamilie zijn.

Wat zijn je favoriete kledingwinkels?

Ik winkel graag in de V&D omdat daar meerdere merken een eigen plek hebben. Zoals Esprit, st. Oliver en Tom Tailor. Wat zelfstandige winkels betreft maakt het mij weinig uit. Ik ga overal naar binnen en zie in één oogopslag wat ik leuk vind of niet. Bijv: Shoeby, H&M, Le Ballon.

Wat is je favoriete make-up merk?

Eigenlijk Mac maar omdat dat nergens in mijn stad verkocht wordt koop ik hier Clinique en Estee Lauder maar ook Sisley , Benefit en Bobbi Brown. Ik denk als wij hier Mac krijgen dat ik dan daar veel te vinden zal zijn. Wat ik zo mooi vind aan het merk is dat ze betaalbare producten maken die voor mijn gevoel high end zijn. Pigmentatie is altijd goed en ik vind het concept leuk waar ze samenwerken met artiesten.

Waarom ben je begonnen met bloggen?

Dat is eigenlijk grappig want ik wist wel dat mensen een vakantie blog bij hielden en dergelijken maar ik wist niet dat er een hele leuke wereld bestond die" beauty bloggen" heette!
Een vriendin van mij zei "waarom ga je niet bloggen over Beauty? Toen ben ik eens gaan googelen en kon ik niet stoppen met blogs lezen en filmpjes bekijken. En ik besloot al heel snel voor mezelf : "ik wil dit ook doen"!

Wat is je favoriete parfum?

DAISY van Marc Jacobs. Love it! Zacht, fris, bloemig, vrouwelijk. Ik ben niet een persoon die heel veel geuren lekker vind. Ik heb namelijk het budget niet wat toestaat om meerdere geuren lekker te vinden;). Stiekem vind ik heel veel geuren lekker, haha. Maar ik moet dus kritisch zijn en dan moet een geur wel heel erg lekker en mooi zijn, wil ik hem kopen. Dat bedoel ik eigenlijk. Ik koop ongeveer één geur in de twee jaar.

Dat was hem! Ik hoop dat jullie het leuk en gezellig vonden om mijn tag te lezen! Ik tag iedereen die dit leest!

Laat gerust een vraag achter in de comments. Ik  zal mijn best doen om hem zo goed mogelijk te beantwoorden.

Liefs, 

Klaartje.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten