Follow on Bloglovin

dinsdag 10 maart 2015

Estée Lauder Pure Color Envy Sculpting lipstick: 310 Potent

Niet voor niets een hele populaire lipstick. De kleuren zijn super mooi en subtiel. De textuur is heerlijk en hij is verzorgend! Dus met 40 % korting bij Ici Paris ook bijna uitverkocht. Ook de verpakking is geweldig. Met de magneet sluiting in een  prachtige donkerblauwe kleur met goud. Echt stijlvol.Het mooie zonnige weer van de afgelopen dagen vraagt om zomerse kleurtjes; vooral op de nagels en de lippen. We krijgen er weer zin in. Luchtige kleding en zomerse make-up. Heerlijk. Waar ik in de winter meer voor iets donkerdere tinten kies, wil ik nu licht, licht, licht!


De donkerblauw met gouden verpakking is echt heel sjiek. De naam en de ingrediënten staan er in gouden letters op. De kleur potent is echt node roze. De ondertoon is warm. Hij is verfrissend en lief.

Ik heb een beetje schrale lippen dus je ziet dat de lipstick daar een beetje in de lijntjes is gaan zitten maar hij is vooral dekkend en mat.
Ik ben enorm blij met de deze kleur! Zo zacht, zoet, fris en zomers. Er zit ; 3.5 g in en hij kost nu bij Ici Paris 19,20 in plaats van 32,00. dat scheelt en hij is het zeker waard want hij is heerlijk voedend. Dus je hoeft niet perse  lippenbalsem op. Wellicht een lippenbalsem met een factor om je lippen tegen de zon te beschermen. Dit is een enorme aanrader!

waren jullie al bekend met deze lipstick?


Liefs,

Klaartje.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten