Follow on Bloglovin

donderdag 5 maart 2015

NOTD: Rimmel 60 seconds 415 instyle coral.

Wanneer zo af en aan het zonnetje weer schijnt krijg ik altijd zin in felle kleuren op mijn nagels. Zo vandaag dus ook. Ik koos voor Rimmel: 60 seconds 415 instyle coral. Echt een hele zomerse kleur die flink opvalt en waarmee ik altijd complimentjes krijg:)


Ik vind de rimmel lakjes niet goedkoop en ze beloven of heel snel te drogen of lang te blijven zitten. Deze lak zou binnen een minuut droog zijn. Dat duurde wel iets langer maar ik kon de topcoat er wel snel overheen doen.

De daadwerkelijke kleur is wel meer roze dan op de foto! Mooier.Mijn nagelriemen zijn trouwens echt waardeloos. Ik smeer mijn handen vier keer per dag in met handcrème en gebruik regelmatig een cuticle cream. Duw mijn nagelriemen terug maar het ziet er nog steeds niet uit:(.


Deze lak bleef niet lang goed zitten. De eerste dag had ik al chips van mijn zwakkere nagels en binnen 2 dagen overal. Ik vind hem flink prijzig voor een lakje wat zo slecht blijft zitten.
Hij kost 6.99. Hij komt uit de zomer collectie van 2012 maar ik heb hem in 2014 gekocht en soortgelijke koraalroze tinten zitten altijd wel in de collectie van Rimmel.

Houden jullie ook zo van koraal?

Liefs,

Klaartje.

1 opmerking:

  1. Het kleurtje vind ik erg mooi, jammer alleen dat deze zo snel gaat chippen dan vind ik hem ook best wel prijzig.

    BeantwoordenVerwijderen