Follow on Bloglovin

maandag 17 november 2014

MAC HIGHLIGHTER LANDSCAPADE

Eindelijk heb ik mijn perfecte highlighter gevonden! En het is niet Nars Albatros of Mac Soft and Gentle. Albatros vond ik in Luxemburg maar vond hem veel te geel. Soft and Gentle vond ik in Rotterdam maar die vond ik te glanzend en te grof van textuur. Ik had nog geen highlighter! Echt nul. En ik geef liever geld uit aan één hele mooie waar ik honderd procent tevreden over ben dan aan bijvoorbeeld 4 budget highlighters waar ik niet helemaal tevreden over ben.

Je kan wel zeggen dat ik heel kritisch ben wanneer het op make up en huidverzorging aankomt. Ik val een beetje buiten de boot want ik heb bijvoorbeeld maar één blush, highlighter en twee bronzers. Ik zoek lang voordat ik een keuze maak en geef nogmaals liever wat meer geld uit aan een goed product dan hetzelfde geld aan meerdere twijfelgevallen. Wel bezit ik meerdere oogschaduws, nagellakken en lipsticks. Ik vind het leuk om daarmee te variëren. Ik wilde dus ook één hele mooie highlighter en had al een tijdje Soft and Gentle van Mac in mijn gedachten. Maar toen ik hem in mijn handen had
viel hij tegen. Niet de kleur maar de glans vond ik te heftig en de glittertjes zaten overal over mijn gezicht. Toen adviseerde de verkoper mij Landscapade. Als je wilt weten wat dat voor highlighters is, lees dan lekker verder....


De verpakking is half glanzend, half mat waaraan je kan zien dat je de nieuwe te pakken hebt.


In het doosje zit een venstertje waardoor je de highlighter zit zitten. En het doosje sluit met een magneetje. Ik vind het heel mooi.

Hoe mooi is dit?! Ik vind hem prachtig. Er zit zoveel in dat je er wel 4 jaar mee kan doen, als het niet langer is. Ik denk dat ik tegen een mix van Albatros en Soft and Gentle ben aangelopen. Hij is niet heel geel maar ook zeker niet roze. Je noemt het champagne kleurig.
Maar eerder geel dan roze.

Heel moeilijk om de glans op de foto weer te geven. Op deze foto lijkt hij mat maar dat is hij niet. Hij is glanzend maar veel minder dan de Soft and Gentle. Hij is subtieler. Hij is ook zachter en fijner van textuur dan de Soft and Gentle. Geen fall out.


Hier heb ik hem op en de foto is genomen met daglicht. Ik ben heel erg tevreden met dit product. En hij voldoet aan al mijn eisen. Ik kan hem echt aanraden!
Hij kost 29.50 en is te koop bij de Douglas in de grotere steden, hetzelfde geldt voor de Bijenkorf. En bij Mac in Amsterdam natuurlijk.

Wat is jou favoriete highlighter?

Liefs,

Klaartje.

3 opmerkingen: