Follow on Bloglovin

zondag 12 oktober 2014

Philosophy: MIRACLE worker.

Waar ik maar niet genoeg van kan krijgen is huidverbetering. Vanaf jong meisje van 13 reinig en smeer ik al en dat heb ik tot nu toe altijd volgehouden. Als mensen beweren dat het allemaal weggegooid geld is denk ik altijd aan het feit dat (beetje arrogant om van jezelf te zeggen) ik standaard 12 jaar jonger wordt geschat. Dit geeft een kick en ik zal daarom in de toekomst ook trouw mijn huid blijven verzorgen. Een half jaar geleden ben ik wel overgestapt van high end huidverzorging naar budget. Maar ik vind het wel belangrijk om mijn huid af en toe een goede booster te geven zoals een kuur van bijv 30/60 dagen. Deze keer zag ik de Philosophy Miracle worker staan en liet me voorlichten. Dit deel ik vandaag met jullie!


Het voornamelijkste pluspunt van dit goedje is dat het vitamine A-zuur ofwel tretinoïde bevat. Dit is normaal gesproken alleen op doktersrecept verkrijgbaar en wordt voorgeschreven bij ernstige acne. Maar het is tevens wetenschappelijk bewezen dat het de elasticiteit van de huid verbeterd en rimpelvorming vermindert.
Naast vitamine A-zuur bevat het vitamine C en E (antioxidanten) en paksoi, groene thee en kamille als kalmerende bestanddelen. 
De doos bevat een goed afsluitbare pot met 60 pads die een honingstructuurgdraad hebben. En een flesje met  een heldere vloeistof. Je moet het flesje volledig leeg gooien over de pads.

De pot is goed afsluitbaar dus dit werkzame stoffen worden goed behouden. De vloeistof wordt volledig opgenomen door de pads. Nu zijn de pads klaar voor gebruik. Nadat je je huid in de avond gereinigd hebt strijk je met een pad over je hele gezicht. Door de structuur van de pad voel je een licht scrub effect. Ook gaat je huid tintelen. Dit is het resultaat van de werkzame stoffen die de huid activeren. Er gebeurd daadwerkelijk iets. De doorbloeding zal gestimuleerd worden.

Conclusie:

Ik gebruik dit product nu een aantal weken en mijn teint verheldert. Ik geloof erin dat dit mijn fijne lijntjes zeker verzacht. De substantie die achterblijft op mijn huid wanneer ik de pads gebruik zie ik als een serum voor onder mijn crème. Wat ik ook doe is de Philosophy Microdelivery peel gebruiken en daarna de pads. Zodat de werkzame stoffen nog beter hun werk kunnen doen op mijn diep gereinigde huid. Ik begin Philosophy een beetje te ontdekken. Maar het is geen budget merk dus ik ga nog niet aan de hele lijn beginnen.

Het is te koop bij Skins Cosmetics en Ici Paris voor 62,95 maar je moet er uiteraard alleen voor gaan wanneer er weer 40% korting op zit. Dat doe ik ook altijd. Anders is het veel te kostbaar.

Wat vinden jullie van Philosophy?

Liefs,

Klaartje.
3 opmerkingen:

 1. Ik zit al tijden te twijfelen over de Microdelivery peel. Duur, maar zulke goede reviews.
  Ik heb wel eens een Philosophy bodylotion gehad met marshmellow geur. Lekker!
  Ook de Purity Made Simple facewash vind ik een fijn product.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou mijn slag slaan wanneer er weer een kortingsactie is bij Ici Paris! Ik kqn je de Microdelivery peel echt aanraden. Hij is geweldig goed. xx

   Verwijderen