Follow on Bloglovin

maandag 29 september 2014

Miracle Gellak van Sally Hanssen

Toen ik las dat Sally Hanssen met een miracle gellak plus topcoat zou uitkomen waarbij je geen lamp nodig hebt, werd ik erg benieuwd. Een lak die lang houdt zou een uitkomst zijn.
Veel moeite erin steken en dan na een dag al chips behoren van nu af aan tot het verleden?
Ik vond bij Ici Paris heel veel mooie nieuwe kleurtjes. Er was een aanbieding waarbij je bij 2 lakjes 40% korting kreeg en de topcoat gratis! Ik ben heb een groen/beige kleur meegenomen en een babyroze. De groen/beige camo kleur review ik vandaag.

Ik vind de verpakking echt prachtig. Dat vond ik sowieso al van Sally Hanssen maar aan deze nieuwe is duidelijk extra aandacht aan besteed.

Gebruik:

Breng twee laagjes gellak aan op de nagels zonder basecoat. De gel hard uit door middel van de topcoat dus die is belangrijk. Breng als laatste dus de top coat aan en laat het drogen. Het duurt iets langer voordat je nagels droog zijn maar dan heb je ook wat.


De groen/beige kleur; camo vond ik het mooiste. Maar ze hadden heel veel mooie matte tinten. Verschillende tinten roze, bruin, beige maar ook fellere kleuren zoals blauw en rood.
Het was voor mij niet moeilijk om te kiezen want groen staat bovenaan bij mij.
Ik koos ook een felle babyroze tint maar die review ik een andere keer.


Resultaat: ik heb wat velletjes waar ik moeilijk vanaf kom en een beetje nagellak op mijn pink:(In één adem: Hij doet wat hij belooft.

Alles is gewoon goed. Hij brengt makkelijk aan. Hij dekt mooi. Hij blijft chiploos zitten tot 6 dagen! Dan wordt de lak aan de randjes van de nagels dunner en ga je een beetje de nagelrand zien. Maar Hallo. Ook niet geheel onbelangrijk: hij gaat er makkelijk af!
In mijn geval met remover zonder aceton. Ik kan er helaas niet helemaal fan van zijn.
Ik heb één groot bezwaar en dat is dat ze nog op een of andere manier betrokken zijn bij testen op dieren. De aardige dame bij Ici Paris had mij verzekerd van niet. En toen ik alle potjes al gebruikt had en het voor de zekerheid toch nog opzocht zag ik bij Naoki dat ze nog op de verkeerde lijst staan. Heel erg jammer.


Je kunt de miraclelak kopen bij Ici Paris maar de aanbieding is inmiddels voorbij.
Je kunt ze kopen voor 11.99 per stuk en je hebt dus ook altijd de topcoat nodig.
Met een andere topcoat werkt het niet.

Houden jullie ook van groen?

Liefs,

Klaartje.

2 opmerkingen: