Follow on Bloglovin

woensdag 18 juni 2014

Mijn liefde voor Honden

Vanaf dat ik een klein meisje was houd ik van dieren. Ik had ook altijd wel een cavia, konijntje of zelfs een eendje. Die ik gevonden had. Deze was verstoten door zijn moeder omdat hij een gebroken pootje had. Ik kon niet wachten tot de school uit ging en ik weer naar mijn beestjes toe kon. We hadden ook een hond: Paco; een mix tussen een Mechelse herder en een labrador. Hij kwam uit het asiel. Daarna kregen we katjes  waar ik ook helemaal gek mee was. Een hond hebben vind ik een grote verantwoordelijkheid en je moet met van alles rekening houden dus ik heb dat nog steeds uitgesteld tot "later". Dat neemt niet weg dat ik , overal waar ik kom en er zijn hondjes, moet knuffelen, ze wil uitlaten en met ze op de foto moet:).
Ik heb voor jullie een paar van deze foto's.Dit is Luca maar die komt als laatste aan bod met maar liefst drie foto's!


De eerste is een foto van mij en Marley; het hondje van mijn schoonouders.
Het is een kruising tussen een Shi Tzu en een Maltezer leeuwtje.
Hier was hij net bij onsEn dit is Marley nu:)
Een heel energiek alert hondje. Wil de hele dag spelen en heeft daarbij geen geduld. Verder is het echt een heel schattig ding.En dan hebben we Bobbie; het andere hondje van mijn schoonouders.
Is het geen schatje. Hij heeft weer een heel ander karakter dan Marley.
Bobbie is rustiger en gevoeliger en hij is heel lief voor Marley.
Ze zijn echt elkaars beste vrienden.
Ik houd zoveel van die beestjes.Ze mogen af en toe bij ons logeren en
dan heb ik voor heel even twee hondjes.Ik vind dat helemaal super.En  dit is Sky als pup; de Hollandse Herder van mijn broer en schoonzusje.
Ik ben gek op Herders. Vind het prachtige honden en ze zijn slim en waaks.Sky is nu natuurlijk al volwassen en hij lijkt eigenlijk meer op een Mechelse herder mix met
Hollandse herder. Ik heb helaas geen foto van hem hoe hij er nu uitziet.  Hij is wel zielig want hij heeft al meerdere operaties moeten ondergaan voor zijn heupen.
Hij is van zichzelf heel druk en allert. Hij heeft een vriendin en dat is Farah die ook bij mijn
schoonzusje woont. Helaas heb ik ook van haar geen foto. Maar nog wel eentje met Sky.


En als laatste hebben we Luca. De Franse Bulldog van een kennis van mij. Ook echt een scheetje. Mijn kennis is fotograaf en ik kreeg van hem een fotoshoot. Maar ik vond het lastig om te poseren. Toen paktte ik Luca op en hebben we een reeks foto's met luca gemaakt. Op die foto's sta ik gelijk leuker!

Geloof me dat dag dat ik een hond krijg komt.Dat gaat gewoon gebeuren!
Maar deze schat is en blijft mijn grote liefde!
En ze weet het en ik krijg een knipoog.

Houdt jij van dieren. En welk dier heb je?

Liefs,
Klaartje.

2 opmerkingen: