Follow on Bloglovin

dinsdag 17 juni 2014

Microdelivery Peel van Philosophy

Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt?! Microdermabrasie bij de schoonheidsspecialiste heeft mij altijd geboeit. Maar de prijs hield mij tegen. Dat er een product bestond wat een dergelijk effect heeft
en te betalen is, voor thuis gebruik wist ik simpelweg niet. Tot een tijdje geleden ben ik altijd in de weer geweest met gewone scrubs die slechts een oppervlakkige peeling geven.Toen heb ik de 2 fasen peeling van Philosophy aangeschaft. Ik heb er van alles over gelezen en nu ga ik jullie erover vertellen!De gedachte achter het product en de originele verpakkingen van Philosophy:

De Amerikaanse cosmetica expert Christina Garlino besloot in 1996 een professionele cosmeticalijn met een hoopvolle boodschap te ontwikkelen. Zij wilde cosmetica maken met een ziel, welke ervoor zou zorgen dat vrouwen zich ook van binnen mooier voelden. Zonder hen te frustreren met het gezicht van een perfect model op de verpakkingen. zij koos voor vintage kinderfoto's.Tevens hebben de namen en teksten op de verpakking een feel good-effect. Zoals "hope  in a jar" (een moisturizer). Christina ontwikkelde ook als eerste een intensieve peeling met een korte hersteltijd.

De set bestaat uit twee producten:

- Een flesje met een activerende gel (lactic/salicylic acid) van 60 ml.
- Een pot scrubpasta (vitamine C/peptide crystals) van 56 gram.Wat het belooft:

Het maakt een door zonlicht beschadigde, sterk gepigmenteerde en oudere huid opzienbaar jonger.
Vernieuwt en versterkt de huid met peptiden en vitamine C. Klinische resultaten laten al na eenmalig gebruik opmerkbare resultaten zien: 65 % van de deelnemers gaf aan dat de huid als nieuw aan voelde. tevens heb ik uit vele reviews van onafhankelijke mensen begrepen dat het inderdaad een opmerkbaar effect heeft.

De ingredienten:

Het flesje met de gel:


De pot met scrubpasta:Het gebruik:


Je brengt eerst een theelepel van de gele vitamine/peptide kristallen uit het potje aan en wrijft dit 1 minuut zachtjes over je gezicht, behalve op de huid rond je ogen.Niet hard scrubben. Ben vooral voorzichtig wanneer je een gevoelige huid hebt. Dit laat je zitten en brengt daarover heen vervolgens een theelepel van de activerende gel uit het flesje aan. Dit wrijf je ook weer zachtjes in. het gaat nu lichtjes schuimen en het wordt warm. Dit laat je 2 minuten zitten en daarna spoel je het grondig af. Je zult merken dat je huid super zacht aanvoelt. Dit had ik echt al na de eerste keer dat ik het gebruikte.Conclusie: Geslaagt voor de test! Ik merk absoluut dat het meer voor mijn huid doet dan een normale
scrub.Ik gebruik het nu braaf elke week 1 keer. Je moet het zeker niet vaker gebruiken omdat deze peeling dus echt dieper gaat en je huid heeft de tijd nodig om te herstellen. En gebruik, nadat je het hebt gebruik, iedere dag een goede factor omdat je huid nu kwetsbaarder is voor zonlicht. ik zou willen zeggen "stop met alle gewone srubs" (maak ze eerst op;)) en doe de microdelivery iedere week. Dan zit je goed!

De Peeling is verkrijgbaar bij Douglas en Ici paris.
Bij Ici Paris is momenteel een kortings actie en krijg je 21 of 25 %( even vragen of zij een bon willen scannen die ze achter de kassa hebben) korting op alles.

Nu kost de set met korting maar 54 euro. dat is 27 euro per product. (je koopt immers 2 producten).
Zonder korting is hij 64.95 euro. Dit lijkt veel maar voor een mini microdermabrasie behandeling voor zes maanden, vergeleken met de honderden euro's wat het bij de schoonheidsspecialiste kost, vind ik het goedkoop.

Heb jij deze peeling al geprobeerd en vind je het een fijn product?
Of heb je er een vraag over?
Laat een berichtje achter in de comments.

Liefs,
Klaartje.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten