Follow on Bloglovin

vrijdag 27 juni 2014

Japanse schoonheidsgeheimen met Kimmidoll fragancesIeder land kent zijn schoonheids geheimen. Ik zag bij Ici Paris deze super schattige Japanse au de toilletjes staan en dacht: ik ga een artikel maken over Japanse schoonheids geheimen.Zon vermijden
Japanse vrouwen staan bekend om hun prachtige jonge huid. Dit verkrijgen ze door de zon zoveel mogelijk te vermijden. Ze gebruiken altijd een foundation met factor 15 en/of een factor 30 overdag. En vaak gebruiken ze een parasol.
Zeewier pudding
Miljoenen Japanse vrouwen eten voor de maaltijd zeewierpudding. Deze pudding bevat geen calorieën en zorgt voor een vol gevoel. Hierdoor eten ze minder en dat leidt tot een slanker lichaam.

Stevig ontbijt
Ze eten een stevig ontbijt met gebakken vis, groente, tofu en rijst. Ze eten kleine porties en dat is voldoende om de dag te starten.

Vette vis
Het is bekend dat vette vis goed voor je huid is. En dat is wat ze daar veel eten.
Ze slikken geen visolie tabletten maar eten twee x per week verse zalm, makreel, sardientjes. Zo krijgen ze vit A en D binnen en omega's.


Groene thee
Bij iedere maaltijd wordt groene thee gedronken. Dit houdt de suikerspiegel laag en door de vitamine E wordt het huidverouderings proces vertraagd.

Rijst
Ze eten altijd overal rijst bij. Rijst houdt de huidcellen jong. Ze houden zich ook aan de 80% grens: Stoppen met eten wanneer je voor 80% vol zit.


Vulkanisch water
Baden in vulkanisch water houdt de Japanners al duizenden jaren jong.


 Nachtegaal uitwerpselen
Als laatste en ook het bizarste : ze smeren uitwerpselen van de nachtegaal op hun
gezicht.

De parfumflesjes zijn Kimmidolls. Deze staan voor geluk, vreugde , vriendschap en respect.
Super lief kadootje.  Ik weet al aan wie ik ze ga geven!
Ze zijn nu bij de Ici Paris 70% afgeprijsd. En kosten 2.40 euro per stuk.
Ze ruiken een beetje zoet en zijn geschikt voor de huid van jonge kinderen.

Vinden jullie een blanke huid mooi of juist een zongebruinde huid?

Liefs,
Klaartje.2 opmerkingen: