Follow on Bloglovin

vrijdag 30 mei 2014

Mijn Favoriete Haarverzorgingslijn


Ik heb vele shampoo's uitgeprobeerd en daarvan vond ik de goedkoopste het minst fijn.
Daar werd mijn fijne haar vet van en sluik. De fijnste was de proteineshampoo van Fuente maar die is erg duur en daar had ik geen zin meer in. Wat ik fijn vond is dat het dierproefvrij was en natuurlijk. Mijn vriendin Kim knipt mijn haar en die had een Keratine behandelijk in de aanbieding. Die heb ik een paar keer gedaan en het resultaat was prachtig.
Het merk waarmee zij dat deed heet KIS. Ook dierproefvrij en vol keratine dus. Ik heb de shampoo, conditioner en treatment gekocht en ben helemaal fan. Het reinigt mijn haar goed en maakt het luchtig en fris. De conditioner werkt goed en maakt niet zwaar. De treatment is mijn favoriet. Ruikt heerlijk, een beetje kokosachtig en mijn natuurlijke slag wordt geactiveerd echt een top product.
Het is allemaal heel zuinig in gebruik, ik heb het over een nootje per keer en het is niet duur. De prijzen liggen tussen de 8 en 12 euro. Fijn haar is lastig want het wordt gauw verzadigd. Maar Kis werkt perfect. Ik ben nog nooit zo enthousiast geweest over een Haarverzorgingslijn.Ik stap hier niet gauw meer vanaf!

KERAMAX SHAMPOO


Hij ruikt lekker en schuimt voldoende. Ook wanneer ik daarna geen cremespoeling of iets anders verzorgend gebruik zit mijn haar goed. Het is altijd het beste om wel na de shampoo een afsluitend product te gebruiken maar mocht je een keer geen tijd daarvoor hebben dan is de shampoo niet uitdrogend. Op basis van kokos.

KERAGLIDE DETANGLER


Je hebt er maar een klein beetje van nodig. Het hoeft ook niet lang in te trekken.
En wanneer je haar opgedroogd is is het absoluut niet oververzadigd. Je kan er dus ook een klein beetje je hoofdhuid mee in wrijven. Het is daarna niet vettig.
Resultaat; zacht haar en gemakkelijk doorkambaar.

KERAMAX TREATMENT
Dit is mijn favoriet! Ruikt een beetje naar kaneel en is een dikke substantie die super zacht aanvoelt. Het leuke aan deze is dat ik( ik heb slag in mijn haar) na gebruik meer krullen heb. Dat komt denk ik door de keratine. In dit product is dit ruim aanwezig.
Maakt niet zwaar en bouwt je haar op.

Te koop bij Haarshop.nl.

Kis Keramax  Shampoo : 6,25 euro.
Kis Keraglide Detangler: 6,25 euro.
Kis Keramax  Treatment: 6,99 euro.

Voordelen: dierproefvrij en betaalbaar voor zeer goede kwaliteit.
Geen nadelen tot zover.

Heb jij ook een haarverzorgingslijn waar je heel blij van wordt,
laat dan hieronder een reactie achter.

Liefs,
Klaartje.

2 opmerkingen:

  1. Dag Klaartje,
    Wat een prachtige blog heb je :-)
    Het ziet er allemaal goed uit.
    Mooie foto's
    Groet Esther

    BeantwoordenVerwijderen