Follow on Bloglovin

zondag 14 juni 2015

Hope in a jar night van Philosophy

Vandaag een korte review van Hope in a jar night van Philosophy. De meeste van jullie kennen deze wel. Ik heb hele goede ervaringen met Philosophy dus kocht ik een pakket waar meerdere producten van Philosophy in zaten. Hope in a jar night en day, de microdelivery daily face wash en de purity made simpel. Maar vandaag dus de hope in a jar night.Dat Philosophy mooie producten had wist ik al. En de verpakkingen zijn natuurlijk top. En vooral erg origineel natuurlijk. Maar ik vind ze ook stevig en gemakkelijk in gebruik. De Hope in a jar night is kwa verpakking vrij simpel maar wat ik wel leuk vind is dat de verpakking zwart is. Zo kan je nooit de verkeerde pakken s'avonds. Overdag wit en s'avonds zwart.Wanneer je het potje opent lijkt het alsof er boter in zit. je kunt al direct zien dat de substantie dik en romig is.
Je kunt wel goed zien dat het een dikke substantie is want het blijft vrijwel rechtop staan, haha. Ik heb echt mijn best gedaan om de geur te kunnen omschrijven maar ik weet echt niet waar het naar ruikt. De geur is ook niet sterk en ook niet vies maar ik vind hem ook niet super lekker ruiken.Het komt het meest in de buurt van een basis crème van de apotheek.
En dat is een goed teken want er mag ook eigenlijk geen parfum in zitten.

Je ziet het, het is een hele boterige textuur. Ik heb hem nu een paar weken getest en ik vind hem heerlijk.

Conclusie

Een hele lekkere romige, voedende, zachte nachtcrème die uitstekend werkt. Hij smeert lekker uit en voelt superzacht aan. Hij exfolieert dus ook geschikt voor onzuivere huidjes.( Gebruik overdag wel een SPF!) Maar smeer niet te dik!!! Je hebt echt maar een heel klein beetje nodig. Anders wordt je huid te vet en voel je hem de volgende ochtend nog zitten. Ik vind het een enorme aanrader en hij is nu vernieuwd en zou een nog betere werking hebben. Dus dit was nog de vorige versie.

Wie heeft de nieuwe verbeterde versie al in gebruik?

Liefs

Klaartje


5 opmerkingen:

 1. Klinkt goed, al erg veel goeds over gehoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is ook heel zuinig in gebruik. Volgens mij doe je makkelijk 3 maanden met een potje.

   Verwijderen
 2. Fijne review en klinkt heel goed. Hij gaat op m'n lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil deze al een hele lange tijd! Volgens mij is er nu een nieuwe toch, de renewed versie?
  Trouwens ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil deze al een hele lange tijd! Volgens mij is er nu een nieuwe toch, de renewed versie?
  Trouwens ik volg je blog nu op bloglovin, volg je me terug?
  www.melikeseckin.com

  BeantwoordenVerwijderen