Follow on Bloglovin

vrijdag 20 februari 2015

Ziaja Jasmine serum anti-wrinkle

Wil je er echt alles aan doen om je huid jong te houden dan gebruik je onder je dagcrème een serum. Deze zorgt voor extra vocht en talloze andere goede stofjes die je huid mooi houden. Vaak geconcentreerder dan in een gewone crème. Meestal vloeibaarder waardoor hij gemakkelijk door de huid wordt opgenomen en niet op de huid blijft liggen. Zodat je daarna de crème aan kunt brengen. I love serums en hebt deze voor jullie getest.


De jasmine lijn is mooi verpakt. De voorkant van kartonnen doosje is glanzend roze met witte letters. De achter- en zijkant zijn wit met roze letters.Het tubetje is van stevig materiaal, wit met roze letters. De gebruiksaanwijzing staat erop en dat het een exclusief serum is met geconcentreerde anti rimpel activiteit.


Op de verpakking staat achterop de ingrediëntenlijst.O.a zoete amandelolie, olijf- en jasmijn olie zorgen voor de zachte textuur van dit fijne serum. Ook bevat het hyaluronic acid wat een vochtbinder is.

Zoals ik al zei; de textuur is zacht. Het is een volle romige crème substantie die heerlijk uitsmeert. Helemaal mijn ding. Er zijn ook veel gelachtige serums die nog sneller intrekken als de crème serums maar ik ben niet van de gels. Geef mij maar een hele dikke, romige, volle, zachte! En dat geldt voor serums, crèmes, maskers etc. het moet zacht aanvoelen en er uit zien alsof het iets doet voor mijn huid. Het liefste ook een klein vettig laagje achterlaten als bescherming tegen vrije radicalen.


Conclusie:

Een heerlijk serum met lekkere oliën die de droge en rijpe huid voeden en beschermen.
Trekt snel in en ruikt lekker, licht naar jasmijn.
Voor 30 ml betaal je hier :http://ziajafocusonskin.nl/index.php?id_category=186&controller=category 6.29. Geen geld voor een goed, fijn product.

Liefs,

Klaartje.

2 opmerkingen:

  1. Heel fijn merk is dit. Deze crème kende ik nog niet maar lijkt me wel fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben verschillende lijnen die allemaal producten bevatten onder de tien euro. Maar nu hebben ze ook een schoonheidsspecialisten lijn, die producten zijn wat duurder: rond de 19 euro. En een medic lijn. Dat kan je zien als een soort apothekers lijn. Ik heb die nieuwe lijnen nog niet getest. x

      Verwijderen