Follow on Bloglovin

zondag 14 september 2014

Luxemburg en SPAM JE BLOG!

Hai, het is even een paar dagen stil op mijn blog geweest omdat ik een paar dagen in Luxemburg ben geweest en daar geen internet had. Het was heerlijk! Vooral rustig en ik ben weer helemaal zen teruggekomen. Ik heb een paar foto's voor jullie waarmee jullie een indruk krijgen van mijn trip. Maar jullie mogen tevens je blog spammen! Dus leef je lekker uit in de comments zou ik zeggen. Veel plezier:).


De plek waar wij geweest zijn bestaat voornamelijk uit bergen met bossen en heuvelachtige weilanden en een rivier. je komt nauwelijks mensen tegen en met een beetje geluk zie je af en toe een hert, arend of een vos. In contrast met het druk bevolkte en bebouwde Nederland. Ik heb een paar foto's voor jullie.

Ik ben ook naar Luxembourg stad geweest en daar zat een Sephora. Ik hoopte op Two faced maar dat hadden ze helaas niet. Wel Urban Decay. Ik heb de Eye shadow primer potion gekocht. Foundation make up slonsjes en een set met lege reisflesjes en potjes van Sephora eigen merk.

Vergeet niet te spammen!!!! 

Veel liefs,

Klaartje.

1 opmerking:

  1. Wat veel prachtige foto's! Luxemburg is mooi! Ik blog op www.artisticstateofmind.nl . Op maandag is het tijd voor media (muziek, films, series), woensdag beauty en vrijdag fashion! In het weekend kunnen er extra artikelen online komen!

    BeantwoordenVerwijderen