Follow on Bloglovin

zondag 1 juni 2014

Recente ontdekking op budget huidverzorgings gebied.

Ziaja

Als achttien jarige deed ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste en was van zelfsprekend altijd op zoek naar de beste huidverzorging die er was.
Ik was ook bereid om daar aardig wat geld voor neer te tellen.
Mij was verteld op school dat duurdere merken ook betere grondstoffen gebruikten
en dus beter voor de huid. Door de jaren heen bleef mijn huid mooi en werd mij verteld dat ik er jonger uitzag. Dat duurdere merken ook duurdere reclame campagnes gebruikten om producten aan de man te brengen wist ik ook al langer.
Dat die kosten wel in de prijs berekend zitten en niet allemaal in het product zelf zitten nam ik voor lief. Ik wilde voor altijd een mooie huid!












Een aantal jaartjes terug begon ik meer make up te gebruiken. Voorheen gebruikte ik alleen nog mascara. Dat heb ik echt 20 jaar lang gedaan. Make up kost ook geld en ik wilde niet meer alleen geld uitgeven aan huidverzorging maar ook aan make up.
Dit jaar ontdekte ik op het internet een huidverzorgingslijn die werkelijk bijna niets besteden aan reclame en marketing doet. Al je geld vind je dus terug in je potje.  Zij importeren hun producten uit Polen.
Ik weet dat in die landen uiterlijk voor vrouwen heel belangrijk is en ze vaak goede spullen maken voor weinig geld ( in verhouding voor ons). Ik heb op de gok een aantal producten besteld. Ik kreeg ze binnen een dag thuis bezorgd en kon niet wachten met testen. Ik heb ze nu een paar weken in gebruik en kan zeggen dat ik er zeer over te spreken ben. Ik heb zelfs al een aantal mensen overgehaald om het ook te gebruiken. En geloof me :iedereen vind het fijn spul en de prijzen zijn zo laag, dat bevalt natuurlijk ook goed! Nu heb ik meer geld over om andere dingen te kopen. Ben je benieuwd naar de producten?
Kijk dan lekker mee.

Creme

Ik heb een nachtcreme uitgekozen voor de oudere huid. Er zit geen minerale olie in en nauwelijks parfum. Hij is zacht maar niet te dik van substantie en smeert lekker uit.Het eerste kwartier na opsmeren voelt hij nog wat vettig maar dat trekt volledig in en mijn huid voelt zacht en glanst. Ik ben heel tevreden over dit product en zal het weer kopen.






Lifing solution night creme. 7.49 euro.





Lifting gel serum

Aangezien hyaluron de beste vochtvasthouder is die er is en ik erin geloof dat het smeren van een serum voor je creme opdoet,dat dan de voedingsstoffen beter opgenomen worden,was het het proberen waard. Normaliter betaal je al gauw een paar tientjes voor een serum. En altijd gaat deze te snel op. Het is een fijne gel die snel door de huid wordt opgenomen.

Saffron lifting gel : 5,99 euro.

Micellair water

Een leuk rood flesje om gemakkelijk mijn ogen en gezicht mee te reinigen.
Er zit geen parfum,geen alcohol en geen parabenen in. Hij ruikt lekker en werkt erg goed. Mijn huid voelt wel een tikje droog aan na gebruik.Ik zal de volgende keer een ander micellair water kopen van Ziaja. Die voor de gevoelige huid.


Rose micellar water: 4.99.

Enzymen peeling







Een gel die je 10 tot 15 min op je huid laat zitten en daarna afspoelt met water.
Een hele zachte manier om je dode huidcelletjes te verweken en verwijderen.
Zeer geschikt voor mensen met acne of een zeer gevoelige huid. Er zitten geen parabenen in,geen parfum en alcohol. Mijn huid voelt enorm zacht aan na gebruik en
is lekker rozig. Het bewijs dat er wel degelijk wat gebeurd.Ik zal dit product weer kopen.

Sensitive enzymen peeling: 4.99.

Maskers

Ziaja heeft verschillende maskers die voor eenmalig gebruik in een apart zakje zitten.Ik heb het geitenmelk masker,het pro active en het rosebutter masker gekozen. Het pro activ masker is een gelmasker,de andere zijn creme maskers.
Het gelmasker is heerlijk wanneer je iets te lang in de zon hebt gezeten. Hij werkt zeer verkoelend. De andere twee zijn lekker voedend.
De maskertjes kosten 0.69 en 0.89.

Geitenmelk,Pro Activ en Rosebutter maskertjes.

Zonnemelk factor 25
Een fijne creme voor je lichaam die gemakkelijk uitsmeert en lekker ruikt. Hij trekt snel in en is niet te vet.
Sun lotion factor 25: 5.99

Dagcreme factor 20 voor de gevoelige huid

Er zit geen alcohol en parfum in en geen parabenen. Ik ben heel enthousiast over dit product! Ik ben kritisch op cremes met een factor omdat ik er gauw puistjes van krijg. Toch is bescherming tegen de zon,ook als het geen zomer is,de beste antihuidveroudering ever. Ik ben heel blij dat ik van deze creme geen puistjes krijg en hij beschermt goed tegen de zon. Erg fijn spulletje.Ga ik zeker weer kopen.
Sensitive soothing daycream factor 20 , 6.69 euro.

Tevens ontvang je bij je bestelling heel veel monsters:)!










Te koop online bij ZIAJA focus on skin

of in de winkel in Den Haag, regentesseplein 223 a.

Wat is jouw favoriete huidverzorgings lijn?
Laat jouw antwoord hieronder in een reactie achter!

Liefs,
Klaartje.

1 opmerking:

  1. Dag Klaartje, we willen je graag uitnodigen voor de opening van de ZIaja-winkel in Den Haag, maar ik heb je e-mailadres niet, wil je mij mailen: marguerite@ziajafocusonskin.nl Dank je wel. vr.gr. Marguerite.

    BeantwoordenVerwijderen